Cistus antivirüs

CISTUS ANTİVİRÜS Pastil Neye iyi gelir?

CISTUS ANTIVIRUS polifenollerden zengin Cistus extresi ve arap zamkı içermektedir.

YARARLARI:

  • Gribi önlemeye yardımcı antiviral etkili pastildir.
  • Antiviral ve antibakteriyel etkinlik gösterir.
  • 6 saat koruma temin eder.
  • Sistemik dolaşıma katılmaz.
  • Bildirilmiş herhangi yan etkisi yoktur.
  • Hastalık sırasında boğaz kaşıntısını ve kuru öksürüğü hafifletir.

CISTUS ANTIVIRUS Pastilin Başlıca Etkisi: Sahip olduğu Cistus creticus ekstresi, içinde bulunan polifenollerle beraber bir savunma tabakası oluşturur ve bu tabaka farenksin mukoza zarında ortaya çıkar. Bu engel virüslere ve bakterilere karşı fiziksel (mekanik) savunma imkânı temin eder, bu biçimde virüs ve bakterilerin vücudumuzdaki hücrelere girmesini ve üremesini önler. Arap zamkı etken maddesi boğazdaki kaşıntıyı ve kuru öksürüğü hafifletir. Fiziksel etki mekanizması sayesinde direnç kazanımı söz konusu değildir.

UYGULAMA ALANLARI

Hangi vakıalarda CISTUS ANTIVIRUS kullanılmalıdır?- Farenks ve ağız mukozasındaki doğal savunma fonksiyonunun desteklenmesi için virüs ve bakteri enfeksiyonlarına karşı fiziksel engel oluşturma amaçlı olarak,

– Boğazdaki ilk kaşıntı ortaya çıktığı andan itibaren,

– Farenksin mukoza zarında ortaya çıkan fiziksel (mekanik) engel oluşumu sayesinde, kökeni ne olursa olsun solunum yoluyla geçen bulaşıcı ve iltihaplı hastalıkların önlenmesinde,

– Boğaz kaşıntısı ve kuru öksürüğün hafifletilmesinde.

DOZ TALİMATLARI, UYGULAMA ŞEKLİ VE SÜRESİNe zaman ve ne kadar süreyle hangi sıklıkta CISTUS ANTIVIRUS kullanılmalıdır?- Solunum yolu enfeksiyonları riskinin önlenmesi amacıyla,

– Boğazda ilk kaşınma belirtilerin hissedildiği anda, boğazı rahatlatmak amacıyla,

– Günde 3 ile 6 pastili ağızda yavaşça emerek kullanınız. Tedaviye başladıktan sonraki 2-3 günde semptomlarda veya hastalığın, kendisinde bir iyileşme görülmezse (örneğin ateşin 38 dereceye çıkması) mutlaka bir doktora danışmakta fayda vardır.

UYARIÇ

ocukların ulaşamayacağı ve erişemeyeceği yerlerde saklayınız.Yan Etkiler- Bilinen bir yan etkisi yoktur.
– Kontrendikasyonlar
– Bilinen bir kontrendikasyonu yoktur.EtkileşmelerBaşka farmasötik ilaçlarla olası etkileşimleri önlemek için, bu ilaçları 1-2 saat arayla uygulamanızı veya hekiminize danışmanızı öneririz.Ürünün son kullanma tarihi ile ilgili uyarı ve bilgiler

CISTUS ANTIVIRUS Pastil son kullanma tarihinden önce kullanılmalıdır.Farmasötik Form ve Ticari Takdim10 adet yumuşak pastilin yer aldığı orijinal ambalaj halindedir.

Bileşimi veEtkin Madde:
Cistus (Cistus Creticus) Extresi, Arap Zamkı.

Diğer Bileşenler:
– Maltilol, sorbitol, su, askorbik asit, sitrik asit, tat, stevia extresi, bitkisel yağ, nane yağı.

– Koruyucu maddeler ve renklendiriciler içermez.

– Şeker, Gluten, Laktoz içermez.

– Güneşten uzak kuru ve serin yerlerde saklayınız.

BAŞKA ÖNEMLİ BİLGİLER

Solunum Enfeksiyonları (Soğuk algınlığı)Soğuk algınlıkları genelde virüsler tarafından indüklenen üst solunum yollarının akut bir enfeksiyonudur. Genel olarak solunum yolları enfeksiyonları en yaygın gözlemlenen enfeksiyonlardır. Yetişkinler yılda 2-4 kez bu enfeksiyonlara yakalanırken, okul öncesi çağda bu oran 4-8 arasına çıkmaktadır. Soğuk algınlığı (viral enfeksiyon) genelde soğuğa maruz kaldıktan sonra ağız ve boğazın enflamasyonu şekliden ortaya çıkar. Tipik semptomları öksürük, burun akıntısı, boğazda kaşınma ve tahrişdir. Genelde antibiyotik kullanımı bu durumda yararsızdır. Çünkü bunlar sadece bakterilere etki ederler, halbuki hastalığa neden olan patojenler virüslerdir.Enfeksiyon riski (Pandemik)Son zamanlarda mevsimlerden bağımsız olarak virüsler tarafından başlatılan enfeksiyonlar daha sık görülmeye başlamıştır. Bu enfeksiyonlar 38 C’nin üzerinde ateş, boğazda tahriş, burun akıntısı, öksürük, ishal, kas, eklem ve baş ağrısı ile ayırt edilen olurlar.Cistus Creticus (Tüylü Laden)Tüylü Laden (Cistus Creticus) M.Ö Akdeniz Bölgesi tıbbında önemli bir yere sahipti. Hala bu bölgelerin kırsal kesimlerinde bu bitkilerden çaylar hazırlanarak solunum enfeksiyonlarına karşın korunmada kullanılmaktadır.Virüs ve Bakterilerin Vücuda girişiVirüs ve bakteriler vücudumuzdaki hücrelere tutunmaya başarırsa hızla çoğalmaya başlarlar ve vücudun direncini zayıflatırlar. Bunun neticesinde influenza enfeksiyonu (soğuk algınlığı) ve akan burun, boğazda tahriş, öksürük ve benzeri semptomlar ve ateşe neden olabilecek daha ağır enfeksiyonlar meydana gelebilir.Enfeksiyona karşın etkin korumaModern araştırmalar Cistus Creticus (Tüylü Laden)’un virüs ve bakterilere karşı savunmayı artırıcı etkisini belirtmektedir. Savunma mekanizmasından sorumlu olan bitkisel polifenoller

CISTUS ANTIVIRUS Pastilin içindeki Cistus creticus extresinden gelmektedir. Bunlar boğaz mukoza membranlarının üzerine koruyucu bir film oluştururlar. Virüsler, bakteriler veya başka kontaminantlar bu fiziksel bariyere çarpıp geri dönerler. Boğazda kaşıntı ve benzeri ilk semptomların başladığı anda önleyici olarak kullanılması önerilmektedir.

CISTUS ANTIVIRUS Pastil- Ağız ve farenks mukozasında koruyucu bir tabaka oluşturarak etki eder.

– Virüs ve bakterilere karşı doğal bir bariyer oluşturur.

– Boğaz kaşıntısı ve benzeri ilk semptomların görüldüğü anda önleyici olarak uygulanır.

– Boğazı rahatlatır, öksürüğü azaltır.

– Yüksek enfeksiyon riski taşıyan alanlarda kullanıldığında, enfeksiyonlara karşı koruyucu etki temin eder.

CISTUS ANTIVIRUS Pastil bir tıbbi cihazdır. Etkinliği ve Güvenliği Avrupa Tıbbi Cihaz Direktifi (93/42/EEC) doğrultusunda test edilmiştir.

CISTUS ANTIVIRUS Pastil satın alarak yeni bir etkiye sahip bir tıbbi cihazı satın almış oldunuz.

Son arananlar

Kategoriler: C
ilaç:
Uyarı ve Çekinceler

ilac.neyeiyigelir.com sitesi, ilaçları farmakoloji bilimi (*) doğrultusunda ve prospektüs içeriğinde halk tarafından anlaşılması güç bilgilerin sadeleştirilmesi neticesinde oluşturulmuş bir ilaç bilgi sistemi olup, ilaç satışı yapmaz.

Sitede bulunan ilaç bilgileri bir doktor veya eczacı görüşü alınmaksızın kullanılamaz. Fiziki muayene ve hastalık teşhisi sonrasında hekim reçete yazmadığı takdirde mutlaka her hangi ilacı kendi başınıza kullanmak sakıncalıdır. Hastane veya Aile hekimleri hastalıklar ve ilaçlar hakkında en sağlıklı bilgileri verebilecek en yetkili kişi ve sağlık kurumlardır.

Rehberde yeni tedavi yöntemleri için son çıkan ilaçlar ve tüm ilaç isimleri listesi bulunmaktadır.

Portalda bulunan bilgiler sebebi ile doğacak herhangi bir zarardan sitemiz sorumlu değildir. Çünkü hastalığı hakkında internetten muadil ilaç adları öğrenip veya tavsiye alarak bunları kullananlar için hiçbir garantimiz olmadığı ve benzeri bu yöntem hasta için sağlıklı bir çözüm de değildir. Sitemiz resmi olmayıp bu tür vakıalarda sorumsuz olup, mesuliyet tamamen konuğundur kuralı geçerlidir.

Tanımlar

Sağlık literatüründe kullanılan bazı tıbbi terimlerin tanımı:
(*) Farmakoloji (ilaç bilimi); İlaçlar hakkında araştırma yapan, ilaçların iyileştirici (tedavi) ve yan etkileri (Endikasyon - Kontrendikasyon) ile ve kullanım şekillerini konu alan bilim dalıdır.
Preparat nedir? Hazır İlaçtır.
Jenerik, Orijinal, Eşdeğer, Muadil ilaç nedir, aralarındaki farklar nelerdir? Orijinal ilaca eşdeğer ilaç (biyoeşdeğer) demek olup, jenerik ilaçlar orijinal ilaçta içerik olarak kullanılan etken maddeyi aynı miktarda içeren ilaçlardır. Eşdeğer (Muadil) ilaçlar, Orjinal (Jenerik) ilaç ile aynı etken maddeye sahiptir. Her ikisi de güvenli olup, arasında hastalığın iyileştirilmesi açısından ve terapötik yönden farklar bulunmaz.
Orjinal (Jenerik) ilacın üretici firması ile Eşdeğer (Muadil) ilacın üreticisi farklıdır. Muadili üretmek için jenerik ürünün patent süresinin sona ermesi gerekir.
Eşdeğer ilaçlar, orijinal ilaç üreticilerinin yaptıkları ARGE ve klinik araştırmaları tekrar yapmak zorunda olmadıklarından daha ucuz fiyat avantajı ile satılabilirler.
Vademecum nedir? Liste, kılavuz, rehber anlamı taşır.
Etkin madde ne demek? Farmakolojik olarak bir ilacın ana bileşeni demektir.
Film tablet, draje hap, efervesan tablet, şurup, krem, merhem, pomat, kapsül, flakon, ampül, sprey, şampuan, solüsyon ve losyon ve benzeri ilaç şekillerinin özellikleri ve arasındaki farklar için tıklayınız.